Víkendový souhrn zápasů

Víkendový souhrn zápasů

05. 10. 2021 Aktuality

MUŽI „A“

 

ATLAS BLANSKO – FLORBAL LITOMYŠL „A“   5:3 ( 3:2, 1:0, 1:1 )

 

Poprvé v ligové historii jsme se potkali s týmem z Blanska. Tým z Moravy patří mezi nejstarší v republice a v sezóně 2008/2009 hrál i 1.ligu. Vstup do utkání nám vůbec nevyšel. Již v čase 00:34 jsme po chybě v obraně prohrávali 0:1. Tato rychlá branka určila ráz prvních minut, ve kterých byl soupeř jasně lepší. To vyústilo k jejich dalšímu gólu v 5.minutě. Blansko nás aktivně napadalo a nám dělalo problém založit útočnou akci. V situacích, ve kterých jsme se již dostali do slibné pozice jsme pohořeli na gumovém povrchu místní haly. S přibývajícím časem jsme se postupně dostávali do hry, v 15. minutě se v předbrankovém prostoru skvěle orientoval Marek Boštík a střelou pod „víko“ prostřelil domácího brankaře.  Blansku se na tento kontaktní gól podařilo rychle odpovědět z akce zpoza branky. V závěru první třetiny snížil gólem v přesilové hře Marek Lamplot.

Druhá třetina moc florbalových momentů nepřinesla. Tvrdá a rychlá hra soupeře nám moc příležitostí nepřinesla. Naopak soupeř v přesilové hře zvýšil vedení na 4:2.

Z kraje třetí třetiny Marek Boštík svým druhým gólem snížil na 3:4. V 50.minutě jsme hráli téměř 2 minuty přesilovou hru pět na tři, kterou jsme bohužel nedokázali využít.  Po neproměněné přesilové hře využil soupeř naše propadnutí a po rychlé brejkové situaci upravil skóre na konečných 5:3.

 

Litomyšl tak zůstává po čtyřech odehraných kolech na 10.místě. V dalším kolem je v sobotu 9.10 od 19:30 na domácí palubovce čeká Třebíč B.

 

MUŽI „B“

 

FLORBAL LITOMYŠL „B“ – 1. FBC POLIČKA  3:5

 

Úvodní zápas sezóny byl pikantní pro mnoho našich hráčů, a to z důvodu, že hned čtyři mají za sebou dávné či nedávné působení právě v Poličce. Lépe do zápasu vstoupil soupeř, který si vypracoval slibný náskok, kdy v polovině zápasu vedl už 0:3. Na tento náskok jsme již nestačili zareagovat. Zápas jsem prohráli v poměru 3:5. O naše branky se postarali bratři Benešové a svoji první ligovou trefou Tomáš Hochberger.

 

FLORBAL LITOMYŠL „B“ – HAGA PARDUBICE  „B“  5:9    

 

Do zápasu jsme vstoupili skvěle již ve čtvrté minutě jsme vedli 3:0. Bohužel soupeřovi se ještě v první třetině podařilo vyrovnat. I ve druhé třetině padalo také hodně branek, stav byl 5:6 pro Pardubice. To bylo bohužel z naší strany vše. Soupeř v závěrečné třetině třemi góly zpečetil výhru 5:9.

 

DOROSTENCI

 

FLORBAL LITOMYŠL – FBC HRADEC KRÁLOVÉ  „B“  9:7

 

Dorostenci zaspali začátek utkání, což vedlo ke dvěma obdrženým brankám do 7.minuty. Náš tým byl však během pěti minut schopný otočit na 3:2. Ke konci třetiny ovšem Hradec ještě stihl vyrovnat. Druhá třetina byla pod taktovkou Litomyšle, která ji ovládla poměrem 3:1. Ve třetí třetině si naši svěřenci pohlídali náskok a vyhráli 9:7. V utkání nám velice pomohl Jan Majtner, který v zápase vstřelil tři branky a na jednu branku přihrál.

  

FLORBAL LITOMYŠL – FBC TRUTNOV 13:2

 

Do druhého zápasu vstoupili dorostenci rázně hned od začátku a už v sedmé minutě vedli 4:0. Na to už soupeř nedokázal reagovat. V průběhu zápasu jsme přidali další branky a v zápase jsme vyhráli 13:2.

Dorostenci jsou tak po 4 zápasech na prvním místě se ziskem 12 bodů. 


Hlavní sponzor

Zpět