"A" tým bere bod, starší žáci udrželi 2. výkonnostní koš

"A" tým bere bod, starší žáci udrželi 2. výkonnostní koš

20. 10. 2021 Aktuality

Muži „A“


FBŠ VŠESTARY - FLORBAL LITOMYŠL    6:5 po nájezdech


Nepříliš povedený vstup do sezóny se muži snažili napravit v zápase proti Všestarům ve venkovním utkání v Předměřicích nad Labem. A již od začátku zápasu se snažili vštípit soupeři jejich hru. Bohužel tlak na útočné polovině nic převratného nepřinesl. Za to soupeři se z rychlých protiútoků dařilo. V 16. minutě vystřelili Všestary první branku utkání. V poslední vteřině první třetiny vystřelil soupeř gól po standardní situaci.

První minuty druhé třetiny patřili Litomyšli, která za 3 minuty vyrovnala stav utkání na 2:2. Na tyto rychlé branky se nepodařilo navázat. Z několika střeleckých pokusů branka nepadla, za to Všestary opět udeřily z přečíslení a vedly 3:2.

Stejný scénář přinesl i úvod třetí třetiny. Domácí opět vstřelil branku po rychlém protiútoku. S přibývajícím časem rostl tlak Litomyšle. To přineslo snížení na 3:4 po brance Marka Macka. Toužená vyrovnávací branka padla v čase 54:56 v oslabení Litomyšle. Za pouhých 7 vteřin si však vzali Všestary zpět vedení. V čase 56:10 ale vstřelil Michal Háp branku na 5:5 a šlo se na prodloužení. To žádný gól nepřineslo a utkání musely rozhodnout nájezdy. V těch byl úspěšný pouze hráč Všestar, který si tak v utkání připisují dva body a Litomyšl pouze jeden.

   

Starší žáci 


FLORBAL LITOMYŠL - FbK Orlicko - Třebovsko      4 : 4

 

FLORBAL LITOMYŠL - Fbc Sokol Předměřice n/L   3 :  4

 

FLORBAL LITOMYŠL - FBC Dobruška                         5 : 1

 

FLORBAL LITOMYŠL - Sokoli Pardubice B                11 : 2


Na svůj druhý letošní turnaj vyrazili starší žáci do Pardubic. Na turnaji se střetli s týmy z druhého výkonnostního koše a to Sokoli Pardubice B, Orlicko-Třebovsko, Dobruška a Předměřice nad Labem. Tým oslabený o hráče v karanténě sehrál skvělé zápasy a s vypětím všech sil udržel druhý koš.

 

Elévové 


V sobotu 16.10 se elévové zúčastnili svého prvního letošního turnaje v České Třebové. Na turnaji odehráli celkem 3 zápasy proti celkům Jablonné nad Orlicí, Svitavy a Orlicko Třebovsko. Mladý litomyšlský tým doplněný o mnoho hráčů z přípravky předvedl na hřišti velmi skvělý a bojovný výkon. Po celý turnaj v týmu panovala výborná atmosféra. Elévové za turnaj posbírali mnoho zkušeností, které můžou zúročit 13.11 na domácím turnaji.


Hlavní sponzor

Zpět